Monday, October 8, 2012

За еден шармер

Ги конзумираше девојките како што ги конзумираше и цигарите.
Кога ќе осетеше неодложна потреба, онаа базичната, која нуди инстант задоволство.
Кога имаше проблем или стрес, или пак кога ќе му беше се ОК, онака само за кејф.
Или после добро завршена работа, како награда и потврда...во својата прегратка имаше секогаш  некоја нова, дотерана и убава девојка.
А тие се топеа пред него, макар за кратко да уживаат во неговото внимание, тоа беше се што би посакале.

Неговиот природен шарм ги привлекуваше женските погледи, освојуваше со леснотија, тој поглед, таа насмевка...ах...воздивнуваа, му се предаваа...

Други тајно го посакуваа, а некои од нив се прашуваа...Но, кој е тој всушност? Среќен ли е? За што ли мечтае? Од што се плаши? Кон што цели?