Monday, June 25, 2012

ИзгубеноОд секогаш  сум била по малку изгубена...:-)

Изгубив наочари за сонце, обетка и други ситници, но истите ги заменив со нови поубави.
Изгубив паричник со пари и документи, но не и чувството за вистински вредности.
Изгубив време  чекајќи по шалтерите,  но сепак не ги загубив насмевката и нервите.
Ја изгубив и планинарската книшка, но не и спомените.
Изгубив и по некој пријател, но не и вербата во луѓето.
Изгубив глава по еден, но не  и разумот...

No comments:

Post a Comment